0773 318 105 / 0773 318 110  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Importator Jane, Cybex, Concord, Miniland, Candide (innovadbaby.ro).

Site-ul Importator Jane, Cybex, Concord, Miniland, Candide (innovadbaby.ro) este operat de societatea R.G.R. BUSINESS GROUP S.R.L, cu sediul in Sos. Dudesti-Pantelimon nr. 44, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/1483/2005.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Importator Jane, Cybex, Concord, Miniland, Candide (innovadbaby.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Importator Jane, Cybex, Concord, Miniland, Candide (innovadbaby.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Importator Jane, Cybex, Concord, Miniland, Candide (innovadbaby.ro) si a tertilor cu care Importator Jane, Cybex, Concord, Miniland, Candide (innovadbaby.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Importator Jane, Cybex, Concord, Miniland, Candide (innovadbaby.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Importator Jane, Cybex, Concord, Miniland, Candide (innovadbaby.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  
  
  
  
  
   
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Promotii - termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul Innovadbaby.ro pe ShopMania copii si bebelusi copii si bebelusi
www.price.ro - your shopping expert
 
  
 Despre noi!