Despre noi

R.G.R. Business Group SRL, administrator al site-ului www.innovadbaby.ro, este unic importator si distribuitor in Romania al articolelor pentru copii marcile Jane Spania, Be Cool Spania, Concord Germania, Miniland Baby Spania, Candide Franta, Naturalmat Anglia.

Jané este cu o prezenta masiva pe toate pietele din Europa de Vest, compania Jané avand o traditie si experienta de peste 75 de ani in domeniul articolelor pentru copii. In anul 1932 a fost creeat primul carucior de catre Dl. Manel Jané pentru propriul copil. Asa a inceput totul, articolele pentru copii fiind realizate ca si cand ar fi pentru propriul copil.
Primul carucior cu spatar reglabil a fost realizat din lemn si cauciuc in anul 1939. Intre anii 1970 si 1990 au aparut modele de carucioare mai usoare si cu “dotari” mai spectaculoase. Tot in aceasta perioada a aparut si primul carucior care avea manerul reversibil, copilul putand calatori cu fata catre directia de mers sau cu fata catre parinti. Se introuduce aluminiul ca material de baza in realizarea unor carucioare, astfel ca greutatea carucioarelor scade considerabil.
In anul 2003 este inaugurat primul si singurul laborator privat de testare al scaunelor auto pentru copii din Spania. Astfel, Jané s-a pregatit pentru a introduce pe piata modele de scaune auto pentru copii care sa fie garantat conform reglementarilor in vigoare.
Ca urmare a deschiderii laboratorului privat de testare al scaunelor auto pentru copii, in anul 2004 a aparut Indy Team Plus un scaun auto pentru copii grupa 1/2/3 cu spatarul reglabil, cu sistem de prindere ISOFIX si cu structura din aluminium fapt care mareste siguranta.
Gama Jané include in acest moment mai mult de 200 de articole pentru copii si parinti, printre care carucioare sport si carucioare 3 in 1, scaune auto cu si fara sistem isofix, balansoare, premergatoare, biberoane, termosuri, articole de igiena sau jucarii.
Jané este mereu in cautarea de noi posibilitati pentru a imbunatatii mobillitatea copiilor si implicit a parintilor. O mare parte din resurse sunt utilizate in vederea realizarii de articole pentru copii cu un grad sporit de siguranta si confort. Colaboreaza cu RACC Spania (echivalentul ACR din Romania) in vederea elaborarii de studii menite sa imbunatateasca siguranta copiilor in timpul transportului cu autovehicolul.
Ca o recunoastere a intregii sale activitati, Jané a primit la editia din anul 2005 a expozitiei de la Birmingham, Anglia, distinctia „most innovative company” si „best product”. Aceasta recunoastere se adauga la lunga lista de distinctii si premii primite de-a lungul timpului de catre produsele Jané.

Be Cool face parte din grupul Jané, articolele marca Be Cool fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate in Spania, Franta sau Germania, raportul pret-calitate fiind foarte bun. Gama principala de produse Be Cool o constituie scaunele auto pentru copii si carucioarele sport si carucioarele 3 in 1.


Concord produce articole pentru copii si in special scaune auto, de peste 30 de ani, avand o vasta experienta in creearea de articole pentru copii cu o siguranta sporita oferita copiilor, fiind in acelasi timp confortabile si cu functionalitate maxima. Designul ergonomic, functionalitatea si calitatea materialelor recomanda articolele Concord, intreaga gama de produse facand parte din segmentul premium.
Concord are biroul de creatie in Germania, acolo unde sunt minutios elaborate si testate toate articolele inainte de a fi lansate pe piata. Colaboreaza cu Verkehrs Wacht Bayern, ADAC precum si cu alte organizatii de profil, in vederea imbunatatirii in mod continuu a tuturor modelelor de scaune auto.


Miniland Baby Spania, este specializat in producerea articolelor de puericultura mica si articolelor electronice special destinate sa ofere tot confortul necesar, copiilor si parintilor. Miniland Baby a strans o echipa de profesionisti dedicati muncii lor, astfel putand concepe articole de calitate si sigure care respecta normele Europene si nu numai.
Miniland Baby ofera o gama variata de interfoane video si audio, sterilizatoare si umdificatoare cu multiple functii, purificatoare de aer, dar si diverse articole de igiena si termosuri realizate din materiale de cea mai buna calitate.

Naturalmat este un producator de articole pentru copii din Anglia, fiind oferite articole pentru copii realizate din materiale 100% naturale, organice (bio): saltele patuturi copii realizate din cocos organic sau din latex organic, precum si cearsafuri si protectie pentru patuturi copii, roate realizate din bumbac 100% natural, organic. Tpate articolele Naturalmat sunt realizate manual in Devon, Marea Britanie si sunt certificate de catre Soil Association Organic Standard.


Candide Baby Group, grup din care face parte si marca Tineo, este producator si distribuitor plin de idei innovative de articole pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 3 ani, respectiv articole de puericultura mica.
Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu si cu o echipa specializata, Candide s-a dedicat crearii de articole pentru copii de cea mai buna calitate. Sediul Candide este localizat in Angers Franta, iar sloganul dupa care se ghideaza este: Candide... tot ceea ce incepe bine,  este bine.
Gama de produse Candide, cuprinde printre altele: saltele pentru patut copii, aparatori laterale pentru patut, lenjerii pentru patut, saci de dormit, perne 3 in 1, saltele pentru infasat bebelusii si multe altele.


Firma noastra este retailer pentru produsele Cybex. Cybex este producator german de articole pentru copii, gama principala fiind scaunele auto si carucioarele sport si carucioarele 3 in 1. Din catalogul Cybex fac parte scaune auto pentru grupa 9-36 kg sau 15-36 kg, dar si carucioare pentru copii cu landou sau carucioare sport. De altfel, caruciorul Callisto este extrem de apreciat de catre vedetele de la Hollywood, Sarah Jessica Parker, Matt Damon, Matthew Broderick sau Anne Heche fiind doar cateva dintre vedele care-si plimba copii in carucior marca Cybex.
Scaunele auto au obtinut numeroase distinctii internationale, Cybex colaborand cu diverse organizatii de profil, in vederea imbunatatirii sigurantei auto a copiilor, respectiv ADAC, ÖAMTC sau Auto Bild, fiind de altfel doar cateva nume in acest sens. Cybex se concentreaza pe imbunatatirea continua a sigurantei copiilor in timpul transportului cu autovehicolul, precum si pe dezvoltarea de noi modele de scaune auto pentru copii, cu design modern si functionalitate maxima.
In doar 6 ani de la aparitia articolelor Cybex pe piata, au fost obtinute mai mult de 100 de premii si distinctii care recunosc siguranta, designul si innovatiile articolelor pentru copii Cybex.


Program depozit de luni pana vineri intre orele 10:00 si 16:00.